RING OSS - 036-330 29 80

Dränering Jönköping

RING OSS - 036-330 29 80

Dränering

Vi utför enskilt avlopp och dränering i Jönköping.

Är tiden kommen för en dränering i Jönköping? Vi är specialister på dränering i Jönköping och har lång erfarenhet av att dränera hus som fått fuktskador. Våra behöriga och duktiga personal har tidigare hjälpt såväl företag som privatpersoner med dränering i Jönköping. Vi vet vikten av ett bra arbete och att en väl utförd dränering avleder både vatten och fukt från marken runt huset samt förbättrar inomhusmiljön avsevärt. Med vår höga kompetens och utlovar vi en säker och prisvärd dränering i Jönköping. 

Kontakta oss redan idag och få en kostnadsfri offert på dränering i Jönköping! 

Prisvärd dränering i Jönköping

Upp till 20 procent av alla rapporterade byggskador är relaterade till fukt i källare. Orsaken kan vara flera, till exempel en dränering som är utförd dåligt, vilket leder till att vatten från marken tas upp av källarväggen. För att slippa en kostsam och påfrestande omdränering kan det vara bra att redan från start ta hjälp av ett etablerat och kunnigt företag som är proffs på dränering i Jönköping.

Våra yrkesutbildade medarbetare har en lång erfarenhet inom branschen och vet hur arbetet ska utföras för att uppnå ett högklassigt resultat med en lång livslängd. Vi utför dränering i Jönköping under hela året! Innan påbörjat arbete kommer vi alltid ut till platsen för att göra kundbesök och för att besiktiga källaren. Väl på plats kan du få svar på alla dina frågor och funderingar av vår duktiga personal. För att du på förhand ska veta vad arbetet kan komma att kosta så lämnar vi alltid gratis offert på dränering i Jönköping. 

Vi är certifierade för dränering i Jönköping

Vi är certifierade i källardräneringar, vilket innebär att vi genomfört en utbildning med godkänt referensarbete för isolering med Jackon Thermodrän. Jackon Thermodrän är ett utvändigt och värmeisolerande system som håller källarväggen torr och och huset varmt. När värmeisoleringen placeras på utsidan av den bärande väggen blir väggen varm och värmeisoleringen utgör därmed en del av fuktskyddet. Utvändig isolering rekommenderas av Fukthandboken. Vinsten av detta sätt att dränera på blir en torr och varm källare, ett sunt inneklimat och en bättre bokomfort.

Vi är certifierade av dränering i Jönköping av märket Thermodrän.